måndag 13 februari 2012

Sommarens Moraeus med mera börjar ta form

Torbjörn Wallin på väg upp till Toppstugan och ett möte med Kalle Moraeus tillsammans med Tina Graffman, producent för Moraeus med mera, Helena (assistent) och Helena (projektledare) från meter Television för att starta planeringen inför sommarens Moraeus med mera-shower.
Biljetterna till showerna släpps 21 mars och det är redan ett stort intresse från bussbolag och människor runt om i landet. Både Siljan Turism och Grönklittsgruppen har dagliga samtal från besökare som vill komma och titta på inspelningarna. Kontakter har börjat tas med önskade artister, men det kommer att dröja innan alla är klara. Tina rapporterade om att Sveriges Television var mycket nöjda med säsong 1 och att vi nu kan se fram emot säsong 2 med tillförsikt!

På Facebookgruppen "Moraeus med mera" får du ständiga uppdateringar om vad som händer med Kalle och hans gäster, showerna och programmet. www.orsacamping.se uppdateras lite mer sällan, men där får du information om hur du köper biljetter och artisterna, när de blir klara.

Ola Granholm, 13 feb 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar