fredag 3 februari 2012

Fullsatt Företagarfrukost i Mässbacken

Drygt 60 personer samlades på fredag morgon i Wärdshuset Slipstenen för att äta frukost tillsammans och lyssna på ett halvdussin aktuella ämnen. Vi fick till exempel höra om att Orsa Skylt, växer, investerar och erbjuder sina kunder allt fler intressanta produkter.

Sen berättade Carina Solöga Högman, från Orsaföretaget Mitten av världen förlag, om Rainbow Fields Festival & Gathering en stor, myllrande och väldigt speciell kultur- och skaparfestival på Tallheds flygfält 9-11 augusti (www.rainbowfields.se), där överskottet ska gå till att bevara världens vildmark . Vilket evenemang!!

Vi fick också höra Almi Gävledala berätta om att det finns massor med stödmöjligheter för innovatörer och produktutvecklare som sitter på innovationer med kommersiell potential. Vi pratade om att vi visar upp regionens arbetstillfällen på Vasaloppsmässan (där Orsa Skylt för övrigt trycker allt material i det gigantiska mässtältet :-) Allt detta tillsammans med en god frukost lagad och serverad av vår trevlige frukostvärd Anders Ors och hans personal.

Ola Granholm, 3 feb 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar