tisdag 8 maj 2012

"Orsa i hjärtat av Dalarna" kampanjen

Vi är mycket glada och stolta över att få visa upp den fina loggan som kommer att användas i den stora marknadsföringskampanjen "Orsa i hjärtat av Dalarna" som är resultatet av en gemensam satsning av flera lokala företagare med syfte att marknadsföra Orsa som besöksdestination i svenska storstadsområden samt i Norge och Danmark. Kampanjen finns nu tillgänglig på hemsidan


Klicka på länken ovan!

 Boendeanläggningars, restaurangers och andra företags olika synlighetsgrad på webbsidan är baserad på hur mycket de olika aktörerna har satsat i kampanjen. Orsa kommer bl. a. att marknadsföras i reklam på TV 4, i tunnelbanan, på bussar, i stora dagstidningar, samt via Visit Sweden's marknadsföringskanaler i Danmark och Norge. Otroligt spännande!

Orsas företag har insett att det är viktigt att arbeta tillsammans för att få ut budskapet om att Orsa är en fantastisk besöksdestination. Tusen tack till alla som har varit med och hjälpt till med att få till denna kampanj. Vi hoppas på minst 10 000 extra gästnätter i sommar och också att många andra besökare skall stanna till här i Orsa i hjärtat av Dalarna.

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar