fredag 16 december 2011

Öppet hus på Näringslivs-och utvecklingskontoret i Orsa

I samband med att vi har flyttat från Dalagatan 1 till kommunhuset så bjöd vi i går kväll in till öppet hus på Näringslivs- och utvecklingskontoret för att visa upp våra nya fräscha lokaler.

Under eftermiddagen och kvällen hade vi nöjet att hälsa ca. 60 besökare välkomna och däribland fanns många av Orsas företagare representerade.

 Vi tackar för alla fina inflyttnings blommor. Den här vackra julgruppen kom från Handelsbanken i Orsa. Tusen tack!
 Vi bjöd våra besökare att smaka på lokal producerad mat och dryck.
 Blå mögel osten från Hansjö Mejeri får topp-poäng och vi kunde konstatera att den är utsökt på en pepparkaka. Den kombinationen rekommenderar vi alltså varmt.
 På väggen fanns en lista på sådant som vi på Näringslivskontoret jobbar med just nu. Vi har många spännande projekt och evenemang på gång som vi hoppas kommer att gynna utvecklingen i Orsa.
Inredningen och designen på kontoret är lokal. Företag från Orsa har utfört allt arbete med att skapa våra färgglada och trevliga lokaler i sann Orsa-anda.

 Väggarna är utsmyckade med typiska Orsa föremål, här den så berömda Orsa kättingen i en färgglad variant.

 Ola Granholm, Olof Herko, och Liselott Hansson Malmsten tillsammans med några av våra besökare.
 I lokalerna är det som sagt var Orsa som gäller: Färgen på väggarna kommer från Hedins Färg Vägg & Golv, och textilerna från Wahlbergs inredning.

Vi säjer tack till alla besökare som förgyllde kvällen med sin närvaro och till er som tyvärr inte kunde komma så vill vi tala om att dörren till Näringslivs- och utvecklingskontoret står olåst och att ni är varmt välkomna när ni har vägarna förbi vid ett annat tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar