måndag 21 november 2011

Det blir alltid som man har tänkt sig...

...var titeln på en föreläsning med mentale coachen Olof Röhlander på Röda Kvarn. Hans poäng var att man ska styra sitt liv dit man vill, annars gör någon annan det, och det sällan i en riktning som man hade valt själv... Du är inte ett hjälplöst offer för omständigheter utan en individ som gör dina egna val! Om man sätter mål för vart man ska så styr man i den riktningen vid framtida val, medvetet eller omedvetet. (Om man inte gör det så blir det som det blir...)
Olof serverade föreläsningen med massor av humor och självdistans. I publiken satt såväl kommunanställda som företagare och vanliga Orsabor. Om du är intresserad så har Olof gjort en gratis-app för Iphone och Android som heter Pepp App, med pep talk för lite olika situationer, att lyssna på när det tar emot lite i livet.
Olof skickade med publiken en del nyttiga "verktyg" för ett bättre liv och när de gick därifrån såg de flesta ut att vara jättenöjda med att ha investerat 90 minuter av sitt liv i en fåtölj på Röda Kvarn. Tack för en en härlig energikick :-)
Ola Granholm, 22 nov 2011

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar